11 mei 2016: Algemene ledenvergadering


Op woensdag 11 mei 2016 vindt de algemene ledenvergadering (ALV) plaats in de Wombat (Warande 89s). Alle bewoners van de Warande zijn van harte uitgenodigd om mee te praten over allerlei zaken die jou als bewoner aangaan.

De ALV begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Short-stayers zijn ook uitgenodigd, maar de voertaal zal Nederlands zijn.

De agenda betreffende deze ALV is hier te vinden: http://ow.ly/10a4Nz

 

Enquête

Graag verzoeken we je ook om bijgevoegde enquete in te vullen. Zodoende willen we een globaal beeld te krijgen van jullie mening over wonen op de Warande. We willen jullie vragen deze in te vullen vóór 9 mei, zodat we de resultaten mee kunnen nemen naar de ALV. Het invullen duurt 5-10 minuten. Onder de respondenten wordt eenmaal 2 Wombat-kaarten en een set van 2 bioscoopbonnen verloot.

De enquête is hier te vinden: http://goo.gl/forms/88GQhfKJVC

 

Potentiële nieuwe bestuursleden

Eerder hebben we via de website (www.warande.net) en de Warande People Facebookgroep een oproep gedaan om nieuwe bestuursleden te werven.

Inmiddels hebben wij twee potentiële kandidaten hierover mogen spreken welke zich verkiesbaar stellen tijdens de ALV. Wil jij ook een bijdrage aan De Warande leveren door in het bestuur te stappen of wil je er meer van weten, mail dan: woonbestuur@warande.net.

Graag zien we je op de ALV op 11 mei,
Woonbestuur Warande