Z-battle: Opknappen van het binnenterrein van de Warande?


In 2016 organiseert de gemeente de Z-battle. Inwoners van de gemeente Zeist kunnen hun ideeën over het opknappen van de buurt, het organiseren van een straatfeest of sportevenement via de Z-battle indienen. De winnende ideeën zullen van de gemeente alle mogelijke medewerking krijgen, zodat ze werkelijkheid worden. Het opknappen van het binnenterrein van de Warande zou bij de Z-battle een hele goede kans maken.

Doe je mee!?
Wij zoeken bewoners die mee willen werken en denken over de inzending voor de Z-battle. Dat kan zijn door met een creatief idee te komen voor het terrein, wat wil je, waar wil je het en hoe gaan we het doen? Maar ook voor de uitvoering zoeken we bewoners die hun steentje bij willen dragen. Dit kan door daadwerkelijk stenen te sjouwen of te zorgen voor de catering tijdens de uitvoering. Ben je goed in het werken met hout? Misschien word jij dan wel de timmerman van het project en maak je de picknicktafels. Wij willen ervoor gaan, jij ook?!

Projectteam
Met de bewoners die zich aanmelden gaan we een projectteam vormen. Het doel hiervan is om gezamenlijk tot een goed plan te komen om mee te doen met de Z-battle. Het projectteam is de trekker van het project.

Reageren
Je kunt een idee tot 27 maart 2016 bij de gemeente indienen. Omdat dit al vrij snel is, willen wij vóór 1 maart weten wie samen met ons het projectteam wil vormen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar postbusbewonerszaken@sshxl.nl o.v.v projectteam Warande.

Kijk voor meer info over de Z-battle op de website van de gemeente, www.zeist.nl