18 maart: Bijeenkomst voor opgeruimde Zeistenaren


logogemeentezeistPakt u geregeld zwerfafval op en stopt u het in de prullenbak? Wilt u meepraten en -denken over het opruimen van zwerfafval? Dan bent u op woensdagavond 18 maart van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom op het gemeentehuis.

Zwerfafval

De gemeente Zeist, Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) en Sportservice Zeist pakken samen het thema zwerfafval aan en willen graag weten welke mensen in de gemeente Zeist al de handen uit de mouwen steken om zwerfafval aan te pakken in hun buurt, in het park, op het sportveld of bij het schoolplein. pruimactie

Bijeenkomst 18 maart

Bij de bijeenkomst zijn inwoners aanwezig die al actief zwerfafval opruimen, betrokken medewerkers vanuit de gemeente, ODRU en Sportservice Zeist. Wethouder Roy Luca zal de aanwezigen welkom heten. Het doel van de bijeenkomst is kennis maken, ervaringen uitwisselen en naar de mogelijkheden kijken voor een zwerfafval opruimactie later dit jaar.

Aandacht voor opruimers

Tijdens deze bijeenkomst worden mensen die al actief zwerfafval opruimen in het zonnetje gezet. Wilt u hier iemand voor aanmelden? Geeft u de naam van deze opruimer(s) door aan Judith Stoker van de ODRU (telefoonnummer 088 0225083, e-mail j.stoker@odru.nl). Ook voor meer informatie kunt u bij Judith terecht.

Locatie

De bijeenkomst is op woensdagavond 18 maart van 19.30 tot 21.00 uur in zaal 1 van het gemeentehuis aan Het Rond 1 in Zeist. De avond wordt georganiseerd door de gemeente Zeist, ODRU en Sportservice. Aanmelden is niet nodig.

Dit betreft een doorgezet bericht van de gemeente Zeist.