CPE’s: internet en TV op je kamer


warandewoneninzeistCPE’s

Ergens in 2015 gaat de Warande over op de zogenaamde CPE’s voor internet en televisie. Dit zijn kleine kastjes die in de plaats komen van de wandcontactdozen voor internet. Naast een bekabelde internet-aansluiting voor computer etc. is hierin ook wifi inbegrepen.

Wanneer de CPE’s precies in 2015 komen is nog onduidelijk. Let er dus op dat wanneer je een nieuwe router wilt kopen, je deze niet koopt met het idee deze nog vele jaren te kunnen gebruiken op de Warande. Mocht je om die reden een goede tweedehands router overwegen, controleer dan de router die je op het oog hebt met deze lijst.

UPDATE d.d. 1-1-2016: de CPE’s worden op dit moment geïnstalleerd op diverse complexen van SSH. Voor de Warande is alleen bekend ergens in 2016 de CPE’s en ip-tv installaties komen.