Duurzaamheidsavond gemeente Zeist


logogemeentezeistNamens de duurzaamheidscommissie van de gemeente Zeist stellen we je graag op de hoogte van onderstaande uitnodiging.

Beste bewoners van de Warande,

 

Vraag jij je weleens af hoeveel energie jij en je huisgenoten verbruiken? Denk je wel eens na over hoe je je eigen energieverbruik kan verminderen? Of heb jij een duurzaam idee wat jij graag zou uitvoeren, maar weet je niet hoe?

 

Woensdag 12 november organiseren wij een gezellige avond waarin we graag jullie stem horen! Wij zijn benieuwd op welke manier jullie met duurzaamheid bezig zijn en waar jullie tegenaan lopen. jongeren zijn de toekomst als het gaat om duurzame oplossingen! Op deze avond zullen meerdere experts aanwezig zijn, zoals onze collega’s van de gemeente Zeist, de omgevingsdienst regio Utrecht en de BoKS.

 

We hopen er een gezellige en nuttige avond van te maken, dus kom vooral langs! De inloop is om 19:00 met broodjes verzorgd door het Broodlokaal uit Zeist! We beginnen om 19:15 en we verwachten ongeveer dat de avond anderhalf uur zal duren.

 

Meld je aan via het Facebookevenement of mail naar i.van.Acquoy@zeist.nl!

 

Team Duurzaamheid onder Jongeren namens Gemeente Zeist,

Isabelle, Pim & Jochem