3 okt: Warande BBQ


barbecue-Het is een jaarlijks terugkerend evenement en dat houdt in dat we het ook dit jaar niet vergeten: de Warande BBQ. Wombat en woonbestuur nodigen je graag uit om op vrijdag 3 oktober aanwezig te zijn bij deze barbecue.

Wellicht heb je de flyer al gezien of heb je het bericht op facebook meegekregen, toch willen we het nogmaals onder je aandacht brengen.

Vanaf 19.00 uur in de avond ben je van harte welkom om langs te lopen op de parkeerplaatsen bij de blauwe flat en even een vorkje mee te prikken. Een goed moment om eens met je buurtgenoten in contact te komen voor het weekend of voor je weer richting familie vertrekt. Frisdrank is tijdens de barbecue gratis, voor alcoholische versnaperingen wordt een klein bedrag gevraagd. Uiteraard houden we rekening met de wetgeving in Nederland en verspreiden we geen alcohol wanneer je jonger dan 18 bent.

Graag zien we jouw aanmelding tegemoet. Vooraf aanmelden (voor 29 sept.) is voor ons qua planning erg handig, maar ook voor jou, wanneer je je tijdig aanmeldt kost het 1 euro om deel te nemen. Mocht je op 3 oktober pas besluiten of je komt dan vragen we een bijdrage van 2 euro.

Breng deze activiteit ook onder de aandacht bij je huisgenoten, buren en shortstay-gasten!