🌲👽🛸 BEEEEP BEEEP 🛸👽🌲


Een nieuwe start, een nieuwe naam! De UFO Warande (voorheen bekend als de Wombat) gaat weer open! Daarom zoeken wij een aantal buitenaardse vrijwilligers.Heb jij zin om je zo nu en dan in te zetten om deze gezellige locatie weer dé ontmoetingsplek van ons complex te maken? Wil jij feestjes gooien, die niet van deze wereld zijn? En help jij mee met nog vele andere spacey activiteiten? Stuur een berichtje naar UFO Warande!

A new start, a new name! The UFO Warande (formerly known as the Wombat) is reopening! That is why we are looking for a few extraterrestrial volunteers.Are you willing to assist us in recreating THE meeting point of our building? Do you want to throw parties that are out of this world? And can you help in hosting many other spacey activities? Pop us a message at UFO Warande!

3… 2… 1… UFO launch!