Wat te doen met je afval?


afvalEen ander probleem in onze straat is het afval, zeker gedurende de verhuizingen werd weer zichtbaar dat dit zo nu en dan uit de hand loopt. Nogmaals willen we je er op attenderen gebruik te maken van je pasje (Heb je er geen? Voor nieuwe bewoners is deze gratis aan te vragen bij RMN) en het afval in de daarvoor bestemde bakken te doen. Grofvuil wordt zelfs gratis opgehaald! Meer info en contactgegevens vind je hier.

Eerder hebben we hier op de ALV uitgebreid bij stilgestaan en nu is ook bij gemeente en RMN bekend dat dit probleem er is, derhalve zullen er binnenkort testperiodes zijn hoe het afval hier anders ingezameld zou kunnen worden. Wij hopen als bestuur dat dit op korte termijn kan gebeuren, echter zijn hiervoor (nog) geen exacte data bekend gemaakt. Wanneer dit het geval is zullen we dit uiteraard kenbaar maken.